سبد خرید

13 نکته که هنگام اولین دیدار با خانواده همسر آینده مان بهتر است در نظر بگیریم

13 نکته که هنگام اولین دیدار با خانواده همسر آینده مان بهتر است در نظر بگیریم

اولین دیدار با خانواده همسر آینده، نقش مهمی را در کیفیت رابطه ی ما با آنها در ادامه ی راه خواهد داشت. کیفیت این دیدار ، باعث می شود خانواده اش او را به ازدواج با ما تشویق کنند یا منصرفش کنند. به هر حال هر چه باشد، آنها خانواده ی او هستند و نظر آنها نقش مهمی را در تصمیم گیری او دارد. چون او دوست دارد که انتخابش مورد تأیید خانواده اش قرار بگیرد.

به همین دلیل است که ما می خواهیم در این دیدار، بهترین تأثیر اولیه را روی آنها بگذاریم. هر چقدر در این زمینه، آمادگی قبلی بیشتری داشته باشیم، می توانیم بهتر عمل کنیم. در این مقاله نکاتی را مطرح می کنم که در اولین دیدار با خانواده ی همسر آینده، بهتر است در نظر بگیریم. اگر حواسمان به این نکات نباشد، به سرعت نظر آنها نسب به ما منفی خواهد شد.        

نکته مهم: اگر مهارت های ارتباطی بلد نباشیم، اولین دیدار با خانواده همسر آینده، می تواند برایمان بسیار سخت باشد.

اولین دیدار با خانواده همسر آینده مان

جالب اینجاست که حتی آرام ترین آدم ها هم هنگام اولین دیدار با خانواده ی همسر آینده شان، استرس می گیرند. پس داشتن استرس، کاملاً طبیعی است چون در هر لحظه داریم مورد قضاوت آنها قرار می گیریم.

این طبیعی است که بخواهیم خانواده ی همسر آینده ما را دوست داشته باشند، به خصوص زمانی که  آینده مان را با این شخص می بینیم و می خواهیم عضو جدیدی از خانواده اش باشیم. شاید دوستانمان به ما توصیه کرده باشند که در این دیدار، فقط خودت باش. اما چه جوری آخه؟! خیلی  از ما وقتی بین فامیل های خودمان قرار می گیریم، خود واقعی مان نیستیم! حالا در میان خانواده ی همسر آینده، مگر می شود خود واقعی مان باشیم؟!

وقتی استرس داشته باشیم، فکرمان هم خوب کار نمی کند. در این شرایط ممکن است رفتار نسنجیده ای را از خودمان بروز دهیم. قبول دارید؟

هر چقدر از قبل آمادگی داشته باشیم و برای رفتارمان برنامه ریزی کرده باشیم، در روز موعود، استرس مان کمتر و آرامش مان بیشتر خواهد بود.

جمله ی معروف: آماده نشدن برای چیزی، آماده شدن برای شکسته.

13 نکته که هنگام اولین دیدار با خانواده همسر آینده مان بهتر است در نظر بگیریم

یک- حرف های همسر آینده مان در مورد خانواده اش را یادمان باشد

اگر همسرتان آینده مان از قبل نکاتی را راجع به خانواده اش گفته، خیلی حواسمان به آن ها باشد. چون او از همه بهتر می داند که اعضای خانواده اش چه چیزی را دوست دارند و چه چیزی را دوست ندارند.

به طور مثال اگر او از قبل گفته که پدر و مادرم از سگ خوششان نمی آید، راجع به نگهداری سگ با آنها صحبت نکنیم. یا اگر گفته که پدرم از اینکه کسی زیادی با او شوخی کند، خوشش نمی آید، این نکته را رعایت کنیم. بهتر است جلوی خودمان را بگیریم تا خیلی از حرف هایی که خوشایند او نیست را نزنیم.

به علائق و سلیقه ها و نظرات شخصی آنها احترام بگذاریم. بعدها و در گذر زمان، کم کم می توانیم خودمان را با آنها وفق دهیم. این احترام گذاشتن، تأثیر خوبی را روی آنها خواهد گذاشت.

پس تا جایی که ممکن است دنیای مطلوب آنها را از طریق همسر آینده بشناسیم و به آن احترام بگذاریم و توجه نشان دهیم. دنیای مطلوب هر کسی شامل چیزهایی است که او دوست دارد. در اولین دیدار، می توانیم بر اساس شناخت دنیای مطلوب آنها، برایشان هدیه ی مناسب را تهیه کنیم و ببریم.

برای آشنایی با شناخت دنیای مطلوب آدم ها، پیشنهاد می کنم مقاله ی زیر را بخوانید:

دنیای مطلوب چیست؟

دو- از گرفتن دست، در آغوش کشیدن و بوسیدن همدیگر جلوی آنها خودداری کنیم

اینکه در دیدار اول جلوی چشم آنها این کارها را انجام دهیم، برایشان خوشایند نیست. گاهی تنها نوازش های سبک خوب است تا به آنها نشان دهیم که همدیگر را دوست داریم.

سه- دستپاچه نباشیم

با تکنیک های آرامسازی جسم، مثلاً انجام چندین تنفس عمیق شکمی، استرسمان را کنترل کنیم. مطمئن باشیم کسی که می خواهد ما را به خانواده اش نشان دهد، قصد ازدواج با ما را دارد. پس بهترین رفتار را از خود بروز دهیم. اگر احساس کردیم مثلاً مادر یا خواهرانش ما را دوست ندارند، بدانیم که در آینده و به مرور با به کارگیری مهارت های ارتباطی، می توانیم رابطه مان را با آنها بهتر کنیم.

برای نمایش ویدئوی ( روش کنترل استرس ) بر روی لینک کلیک کنید.

چهار- همه چیز را به خودمان نگیریم

همانطور که ما برای این دیدار استرس داریم، همسر آینده مان هم استرس دارد. پس اگر او رفتارهای عجیب و غریبی را بر خلاف همیشه بروز داد، کاملاً طبیعی است. یادمان باشد خانواده اش هم استرس دارند. آنها هم می خواهند که در نظر ما خوب جلوه کنند.

پنج- وارد دعواهای خانوادگی شان نشویم

بطور مثال اگر مادر همسر آینده مان شروع به بحث با همسرش کرد، وارد بحث آنها نشویم. بهتر است بی طرف بمانیم. چون دیدار اول، زمان مناسبی برای این کار نیست.

شش- پوشش و آرایش مناسب داشته باشیم

از پوشیدن لباس های زیادی تنگ و کوتاه که باعث جلف نشان دادن ما می شود، خودداری کنیم. لباس های تنگ، استرس ما را بیشتر می کنند. همچنین از آرایش های غلیط بپرهیزیم. آرایش طبیعی داشته باشیم. بهتر است یک سبک کلاسیک شیک که در آن راحت هستیم، بپوشیم. تا جای ممکن از زیورآلات کوچک و ظریف و کم تعداد استفاده کنیم.

اولین برخورد با خانواده همسر

هفت- گوشی موبایل را کنار بگذاریم

بهتر است موبایل را خاموش کنیم. این کار نشان دهنده ی احترام گذاشتن به آنهاست.

هشت- کمک کنیم

بهتر است هنگام چیدن میز شام به آشپزخانه برویم و بگوییم: کمکی از من برمیاد؟ با این کار حتی از میزان استرسمان کم می شود چون مشغول به کار می شویم. بطور مثال بشقاب ها را بچینیم. یا بعد از خوردن شام، پیشنهاد دهیم که در شستن ظرف ها یا خشک کردن آنها، کمک کنیم. به احتمال زیاد آنها به ما اجازه ی کمک کردن را نمی دهند، اما همین که به آنها پیشنهاد کمک دهیم، تأثیر خوبی را روی آنها خواهد گذاشت. این کار باعث دوست داشتنی تر شدن ما می شود.

نه- لبخند بزنیم

استرس زیاد ممکن است باعث اخم ما شود. پیشنهاد می کنم جهت یادگیری روش لبخند زدن مناسب، مقاله ی زیر را بخوانید:

چگونه لبخند بزنیم؟

ده- با دهان پر هنگام غذا خوردن صحبت نکنیم

این کار برای اطرافیان بسیار زننده است.

یازده- یادمان باشد از پذیرایی شان تشکر کنیم

مثلاً بگوییم: ممنونم از پذیرایی گرمتون. خیلی خوش گذشت کنارتون. مرسی. 

دوازده- دست خالی نرویم

می توانیم بر اساس شناختی که از آنها از طریق همسر آینده بدست آورده ایم، برایشان هدیه ی مناسب را ببریم. یادمان باشد که از خرید هدیه های خیلی گران قیمت بپرهیزیم چون این کار نشان می دهد که ما می خواهیم خودشیرینی کنیم و از ارزش ما می کاهد. خرید یک دسته ی گل می تواند ایده ی خوبی باشد و اثر مثبت بگذارد.

سیزده- سکوت نکنیم و به صورت متعادل حرف بزنیم

ممکن است به دلیل ترس از قضاوت شدن، ترجیح دهیم که سکوت کنیم. یا بطور کلی کم حرف هستیم و نمی دانیم که چه باید بگوییم. سکوت و کم حرفی تأثیر بدی را روی آنها گذاشت. پس حین گفتگو نظراتمان را اعلام کنیم. مثلا: بله، شما درست می فرمائید. بهتر است از آنها چندین سؤال بپرسیم. مثلا: چطوری شد که وارد این شغل شدید؟ چی شد که ساکن این شهر شدید؟ راستی محمد بچگی هاش چطوری بود؟ یادمان باشد آدم ها عاشق صحبت کردن راجع به خودشان و خاطراتشان هستند.

پس در اولین دیدار با خانواده همسر آینده، این 13 نکته را رعایت کنیم: 

  1. حرف های همسر آینده در مورد خانواده اش را یادمان باشد.
  2. از گرفتن دست، در آغوش کشیدن و بوسیدن همدیگر جلوی آنها خودداری کنیم.
  3. دستپاچه نباشیم.
  4. همه چیز را به خودمان نگیریم.
  5. وارد دعواهای خانوادگی شان نشویم.
  6. پوشش و آرایش مناسب داشته باشیم.
  7. گوشی موبایل را کنار بگذاریم.
  8. کمک کنیم.
  9. لبخند بزنیم.
  10. با دهان پر هنگام غذا خوردن صحبت نکنیم.
  11. یادمان باشد از پذیرایی شان تشکر کنیم.
  12. دست خالی نرویم.
  13. سکوت نکنیم و به صورت متعادل حرف بزنیم.

جهت یادگیری اینکه چگونه هنگام گفتگو برای طرف مقابل جذاب به نظر برسید و حرف کم نیاورید، پیشنهاد می کنم کتاب رایگان جرقه را بخوانید:

کتاب جرقه

برگرفته از سایت های:

cosmopolitan

wikihow

دیدگاه‌ها ۰